Klubmodul henter siden
Overnatning i bålhytte / telt - Efter GF 2023
Tilmeldingsfrist er overskredet

NOTE: Dette er ikke en del af GF, blot et tilbud om efterfølgende hygge.


Vi har booket en bålhytte tæt ved Seest Grusgrav, hvor der er god plads ved og omkring hytten. Der er vand og toilet på pladsen. Hytten ligger godt, der er læ og plads til motorcykler, biler mm. Der er plads til ca.15 overnattende i hytten (20 hvis man ligger tæt). For dem, der ønsker lidt mere plads, er der mulighed for at slå telt op eller bruge hængekøje. 


Overnatning i og ved hytten koster 20 kr pr person, samt 50 kr pr. sæk brænde, tænker vi skal bruge 4 sække. (Det er jo hyggeligt med bål).

Derfor skal du betale ialt 30 kr, hvis du vil være med.

Med hensyn til mad og drikke, vil foreslå at vi hver især eller i grupper køber ind i Netto, som ligger forholdsvis tæt på Seest Grusgrav (hvor generalforsamlingen afholdes). Det vil være en fordel, hvis der medbringes gasblus, gryde, en kop og bestik. Det er ikke sikkert at der er plads til alle omkring bålet og på grillristen.

Er der nogen, der har lyst og overskud, kan vi måske får stablet noget fælles madlavning på benene. Sig gerne til hvis det er tilfældet. (jeg er selv klar til at hjælpe til)

Jeg er sikker på det bliver hyggeligt, så find de 30 kr og tilmeld dig på Tenere.dk.

I kan læse mere om landbomuseet og bålhytten, ved at følge dette link 

https://landbomuseet.dk/


Tilmeldte
29 /31
Tilmeldingsfrist
17.04.2023
Tidspunkt
22.04.2023 kl. 18.00 - 23.04.2023 kl. 12.00
Sted
Bålhytten, Harte Skov, Kolding
Pris
30,00 kr.