Klubmodul henter siden
2 dags tur - vi følger de andres spor
Der er desværre ikke flere ledige pladser

Slet din plads på ventelisten, når du er tilmeldt 

Vil du med på en 2 dags forfølgelses tur, vi følger de andres spor gennem Vestjylland, så har du chancen. Turen er på 600+km og køres op langs vestkysten til nord for Nissum Fjord og retur til Vejen gennem det centrale Jylland. Der er tale om grusvej i massevis, markveje, spor, 5-6 km strand (sand af den bløde slags), noget udenfor kategori, det hele forbundet med asfalt. Turen er på visse strækninger ganske udfordrende, dvs kørsel på meget ujævnt terræn, som i tilfælde af nedbør kan være temmelig glas og mudret. (= knopdæk)

Regner med at vi kører turen i moderat, til tider højt tempo alt efter forholdene. Vi skal køre 300+ km pr dag, så det blive et par lange dage.

Det er en lang tur, regner med at begge dage bliver omkring 8-10 timer inklusiv pauser – afhængigt af vejret. Venligst overvej om du har energi og lyst til turen i forhold til ovenstående, du bedes også tjekke kalender for eventuelle aftaler, så du og konen/kæresten er sikker på at du kan være med begge dage.

Der er booket overnatning ved Tangsø Hytteby, hvor vi kan sove indendørs, der bliver ikke tale om et luksusophold, men til gengæld billigt og på landet. Sengepladser plejer at koste mellem 100-200kr per personer.

Jeg regner med vi finder mad undervejs, evt. madpakker, grillmad, eller et sundere alternativ.

Jeg vil opkræve 300kr per tilmelding, som bl.a. går til morgenmad når vi starter turen, overnatning og evt. aftensmad – afhængigt af pris på overnatning.

Vi mødes på Vestermarksvej 2, 6600 Vejen. Mellem UnoX og MacDonald, hvor vi får en rundstykke og en kop kaffe.

Arrangør: Karsten Tavs / tavs1@notmail.com

Tilmeldte
7 /7
Tilmeldingsfrist
17.05.2020
Tidspunkt
30.05.2020 kl. 09.00 - 31.05.2020 kl. 17.00
Sted
Vestjylland
Pris
300,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'