Klubmodul henter siden
Lær at tegne dine egne spor/ruter - let og elegant
Lær at tegne dine egne spor / ruter - let og elegant
Vi holder et lille arrangement, hvor vi gerne vil introducerer jer til programmet AllTrails. Det er et program, der ligger på nettet, dvs at man ikke skal installerer noget, for at tegne sine&nbspruter, der skal ej heller hentes kort og lignende.
Programmet egner sig godt til at tegne og planlægge fx en MC tur.
Der er tale om et arrangement for dem, der gerne vil igang med at lave ruter, dvs nybegynder i at tegne egne ruter. Vi regner med at introducerer programmet på en storskærm, give nogle eksempler på hvordan det fungerer osv. Efterfølgende kommer man til at tegne ruter selv, vejledt af os.
Vi giver eksempler på hvordan man tjekker den tegnede rute, fx ved hjælp af google streetview mm.
Vi lærer at gemme ruterne (GPX filerne, så de nemt kan uploades til fx OsmAnd / Smartphone. Vi laver et separat arrangement, hvor vi uploader GPX filerne til OsmAnd / Smartphone, samt lære de mest basale funktioner i OsmAnd App’en (sandsynligvis 25. Januar)
Det er ikke en kursus i at bruge BaseCamp, uploade GPS filer til Garmin GPS, eller andre programmer - men blot AllTrails.com (og måske GPSies.com)
Vi har afsat masser af tid, derfor burde der være basis for en lærerig dag.
Det er en kæmpe fordel, såfremt man medbringer en PC eller som minimum aftaler med en ven, at man deler en PC.
Venligst opret en brugerprofil på Alltrails.com, brugernavn og kode noteres, så i kan logge ind på dagen. Det vil være en fordel, såfremt i installerer Google Earth på computeren.
Arrangementet koster 150,-, det inkluder forplejning gennem dagen, Kaffe, middagsmad, drikkevarer, samt leje af lokaler.
Arrangør: Hans Peter Sørensen &Erik Asp 

Tilmeldte
8 /15
Tilmeldingsfrist
08.01.2020
Tidspunkt
11.01.2020 kl. 09.00 - 11.01.2020 kl. 15.00
Sted
Vejen, Danmark
Pris
150,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'