Klubmodul henter siden
Offroad og GF i Svebølle, Sjæll
Offroad og hyggedag i Svebølle, Sjælland
Kære medlemmer.Nu kan du tilmelde dig til offroad og GF  hos J.Ø Service i Svebølle.


I skoven er der en "endurobane" med skarpe sving og små hop, der er også åbne arealer med skråninger så man kan fræse rundt der.
Så der er udfordringer til de erfarne og til begyndere. (Jeg er selv begynder og fik da trillet gennem endurobanen, næsten uden at gå i stå)

Dato fredag d.25 september 2020


Prisen bliver 200kr. pr. deltager der dækker leje af bane og forplejning i form af frokost med grillpølser og sodavand, eftermiddagskage. 


Dagens program


kl 10 gå banen og information fra Jens.


kl 15 frokost


kl 17 klubbens generalforsamling afholdes !


For vores egen og andres sikkerhed er der kun deltagelse på motorcykler med nummerplade på. Og udstødning godkendt til landevej, for at minimere støj om søndagen.

Dem der eventuelt kommer langvejs fra kan overnatte på bed and breakfast hos J.Ø. service


Adresse Skovgaardsvej 13, 4470 Svebølle, kør hensynsfuldt på det sidste stykke grusvej.
 nbsp

Vi glæder os til at se en masse glade Teneriester den dag.

Med venlig hilsen bestyrelsen

Ansvarsfraskrivelse
Gældende for Ténéré Klub Danmarks dag i Svebølle, Skovgaardsvej 13, fredag d.25 september 2020

Følgende gør sig gældende:

o Deltagelse foregår på eget ansvar.

o Deltagerne påtager sig selv den fulde risiko ved deltagelse i aktiviteterne.

o Deltageren bærer selv det fulde ansvar for eventuelle forvoldte tingskader, materielskader og personskader, og fraskriver sig tillige ethvert erstatningskrav overfor Ténéré Klub Danmark, arrangør samt turansvarlig.

o Deltageren bærer selv det fulde ansvar for eventuelle pådragne tingskader, materielskader og personskader og fraskriver sig tillige ethvert erstatningskrav overfor Ténéré Klub Danmark, arrangør samt turansvarlig.

o Deltageren anerkender at Ténéré Klub Danmark og dens repræsentant friholdes fra ethvert erstatningsansvar som deltagelse i klubbens arrangement måtte give anledning til.

o Deltageren står selv for tegning af enhver forsikring som deltageren skønner nødvendig for at dække dennes risiko ved deltagelse i dette arrangement.

o Det påhviler deltageren at gøre sig bekendt med, i hvilket omfang dennes tegnede forsikringspolicer dækker eventuelle skader på krop og/eller ejendele ved deltagelse i dette arrangement.

DELTAGEREN BEKRÆFTER VED SIN TILMELDING TIL ARRANGEMENTET HER PÅ HJEMMESIDEN, AT VÆRE INDFORSTÅET MED OG ACCEPTERE OVENSTÅENDE BETINGELSER. 
Tilmeldte
33 /40
Tilmeldingsfrist
24.09.2020
Tidspunkt
25.09.2020 kl. 10.00 - 25.09.2020 kl. 19.00
Sted
J.Ø Service i Svebølle.
Pris
200,00 kr.